ЕкоИн Дунав - Љетна школа зелених иновација и предузетништва 2018

06.03.2018


Млади таленти и предузетници са фокусом на одрживе пословне моделе имају могућност да се до 30. априла 2018. године пријаве за Љетну школу за зелене иновације и предузетништво у Братислави у Словачкој . Ако сте већ постигли прве кораке у проналажењу рјешења за дати проблем и мотивисани сте да унаприједите свој одрживи производ или услугу како бисте изашли на тржиште, пријавите се!

Током петодневне радионице током последње недеље јуна 2018. године, учесници ће интензивно радити на валидацији свог пословног модела. Штавише, они ће имати прилику да добију професионалне повратне информације од тренера и стручњака из сектора зелених и еколошких иновација. Они ће се фокусирати на теме попут модела прихода, финансија, маркетинга и продаје, као и права интелектуалне својине. На крају Љетне школе зелених иновација и предузетништва, сваки учесник ће имати јасно разумијевање како се приходи могу успјешно остварити, који су канали промоције најважнији за циљну групу и како могу заштитити своја права интелектуалне својине.

У последњим данима учесници ће представити своје идеје жирију стручњака.

Љетна школа зелених иновација и предузетништва одржава се од 25. до 30. јуна 2018. године у Братислави. Догађај је дио пројекта ЕкоИн који се проводи у оквиру Дунавског транснационалног програма и суфинансиран је из фондова Европске уније (ЕРДФ и ИПА)! Учешће је бесплатно! Организатор ће покрити путовање и смјештај за ограничен број учесника - за даље информације прочитајте овдје.

Добродошле су пријаве старт-ап тимова и индивидуалних предузетника или талената из цијеле Европе а могу се поднијети овдје до 30. априла 2018.

 

ПРОГРАМ

  • Принципи еко-иновације и еко-дизајн
  • Стратегија дигиталног маркетинга и хакирање раста
  • Права интелектуалне својине
  • Стратегије финансирања и радионица о продаји
  • Валидација зеленог пословног модела

За могуће упите молимо контактирајте Игора Панџића из Подручне привредне коморе Бања Лука.

 

Датум:                 25. јун 2018. - 30. јун 2018

Трајање:             пет дана

Вријеме:            09:00 - 17:00

Мјесто:               Братислава, конкретно мјесто ће бити потврђено ускоро

Накнада:             бесплатано учешће

 

Више информација ускоро!