Информативни састанак за потенцијалне подносиоце пријава за додјелу бесповратних средстава

30.07.2019


Позивамо Вас на информативни састанак за подношење пријава за додјелу бесповратних средстава за инвестиције у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредних и прехрамбених производа у оквиру пројекта EU4Business (UNDP).

У Бањој Луци, у Подручној привредној комори Бања Лука (Ђуре Даничића 1/II) информативни састанак ће се одржати 02.08.2019. од 9:30  до 11:30.

Пројекат EU4Business је 29. јула 2019. године објавио јавни позив потенцијалним корисницима бесповратних средстава за мјеру подршке инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредних и прехрамбених производа (прерада и маркетинг).

Више детаља, као и распоред информативних састанака по градовима можете пронаћи у прилогу. Све информације као и потребни документи за овај јавни позив се могу пронаћи на wеб страници UNDP www.ba.undp.org и на страници пројекта https://eu4business.ba/

Пројекат “Конкурентност и иновације: Локалне развојне стратегије – EU4Business” је четверогодишња иницијатива (2018-2022) која је финансирана примарно од стране Европске Уније (ЕУ) у оквиру Инструмента за предприступну помоћ (IPA) II. Пројекат спроводе Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (ГИЗ), Развојни програм Уједињених Нација (УНДП) и Међународна организација рада (ИЛО). УНДП је одговоран за проведбу активности из области пољопривреде, прехране и руралног развоја.