Јавни позив за додјелу бесповратних средстава инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредно-прехрамбених производа

08.03.2022


У оквиру пројеката EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery и EU4BusinessRecovery, које финансира Европска унија, крајем марта 2022. године, биће објављен јавни позив за додјелу бесповратних средстава инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредно-прехрамбених производа у Босни и Херцеговини.

Кроз овај јавни позив Европска унија ће подржати улагања у прерађивачке капацитете пољопривредно-прехрамбене индустрије кроз увођење иновација и развој нових и/или унапређење постојећих производа, маркетиншких алата, те осигурање континуитета пословања и сигурног и здравог радног окружења у БиХ.

Ко ће се моћи пријавити на овај Јавни позив?

На овај јавни позив моћи ће се пријавити обрти, предузетници, задруге и предузећа која се активно баве винарством, прерадом маслина, воћа, поврћа, млијека, меса, прерадом јаја, прерадом и конзервирањем рибе, прерадом житарица, гљива, зачинског биља, љекобиља и меда.

Средства подршке по једној пријави могу износити од 30.000 КМ до 300.000 КМ.

Тачан датум објаве јавног позива, бит ће објављен на официјелној страници пројекта, www.eu4agri.ba.

Уколико се желите пријавити на овај јавни позив и истовремено примати више информација о другим јавним позивима, молимо Вас да се пријавите на електронски билтен путем наше wеб странице www.eu4agri.ba, или путем линка LINKA.