Јавни позив за прикупљање затворених понуда за чување архивске грађе

03.09.2018


Позивају се правна лица која посједују акредитацију Архива Републике Српске за давање на кориштење просторија за складиштење документарне грађе и која обављају послове чувања архиве у материјалном облику да доставе понуду цијене за адекватно чување документарне грађе према архивским стандардима, максимум 10 година за 18.984 регистратора са процјеном умањења од 7% на годишњем нивоу без услуге издвајања безвриједног материјала.

Предметна грађа је сређена и евидентирана у 33 архивске књиге. Грађа се састоји из 18.984 регистратора.

Издвајање безвриједног материјала у наредних 10 календарских година врши Архив Републике Српске.

Висину цијене понуде је потребно дати у укупном износу, уз варијанту плаћања цјелокупног износа унапријед за читав период чувања и уз варијанту плаћања на мјесечном нивоу. 

Понуде је потребно доставити у писменој форми у затвореним ковертама најкасније закључно са 12.09.2018. године на адресу Банка Српске а.д. у стечају, Алеја Светог Саве 61 Бањалука са назнаком „Понуда за чување архивске грађе-не отварати“.

Уз понуде је потребно доставити доказ о обављању дјелатности и посједовању акредитације издате од стране Архива Републике Српске. Понуде без тражене документације сматраће се непотпуним и као такве ће се одбацити.

Отварање понуда ће се обавити дана 17.09.2018. године у просторијама Банке Српске а.д. у стечају на адреси Алеја Светог Саве 61 Бањалука у 11 часова.

Позив објављен у дневним новинама Глас Српске, интернет страници Привредене коморе РС (www.komorars.ba, www.bl.komorars.ba) и Банке Српске (www.bankasrpske.ba ) и огласној табли Окружног привредног суда у Бања Луци.

ЈАВНИ ПОЗИВ