Кључни изазови у задржавању и награђивању запослених

15.03.2022


Уважавајући чињеницу да је радна снага један од кључних фактора за опстанак и раст привредних друштава и да су присутни бројни проблеми у вези са регрутовањем, запошљавањем и задржавањем запослених, Подручна привредна комора Бањалука је одлучила организовати Округли сто са намјером да Вам представимо резултате појединих истраживања и дамо примјере односно предложимо конкретне инструменте/мјере за спречавање одласака и повећање лојалности запослених. Такође ово ће бити прилика да чујемо Ваша искуства и коментаре према којима ћемо усмјерити наше будуће активности.

У вези са горе наведеним, позивамо Вас да присуствујете Округлом столу на тему „Кључни изазови у задржавању и награђивању запослених“

Округли сто ће се одржати 22.03.2022. године (уторак) са почетком у 10,00 часова у сали привредног друштва Колектор ЦЦЛ, Приједор (Индустријска зона Приједор)., а организатор је Подручна привредна комора Бања Лука, Канцеларија у Приједору у сарадњи са Друштвом за управљање Европским добровољним пензијским фондом а.д. Бањалука.

Вјерујемо да ћете препознати значај наведене теме, а више детаља можете наћи на позиву/агенди.

Молимо Вас да свој долазак потврдите на контакт телефон Подручне привредне коморе Бања Лука, Канцеларије у Приједору 052/240-020 или на е-маил: milanas@bl.komorars.ba, контакт особа Милана Стојић.