Отворен Centralna Business Forum

22.09.2023


Данас је, у хотелу Central у Витезу, свечано отворен први Centralna Business Forum, а предсједник Подручне привредне коморе Бањалука, Горан Рачић био је један од учесника на панелу „Регионални инвеститори у БиХ“. Поред њега учесници су били и Никица Пажин из Хрватске господарске коморе, Дамјан Сердар, Велепосланик Словеније у БиХ те Вјекослав Вуковић, потпредсједник Спољнотрговинске коморе БиХ. Модератор панела је Славица Корица (ФИПА).

Свечаној церемонији отварања присуствовали су бројни чланови Влада и Комора како из Босне и Херцеговине, тако и из региона. Centralna Business Forum окупља стручњаке из енергетике, туризма, ИТ сектора, образовања, те предузетнике, лидере дрвне индустрије и све оне који желе допринијети развоју и расту пословног свијета у БиХ. По ријечима огранизатора, Портала Centralna.ba и удружења ПРОНТ, циљ Форума је створити инспиративно окружење за размјену знања, идеја и искустава.

Теме које ће бити обухваћене на Centralna Business Forumu су бројне и разнолике, укључујући иновације у пословању, дигиталну трансформацију, лидерство, маркетинг, финансије и још много тога.

Осим презентација, панел дискусија и радионица, посјетиоци ће имати прилику учествовати у активностима едукације за писање пројеката према бесповратним средствима ЕУ Фондова.