Почеле бесплатне обуке из области дигиталног маркетинга

26.07.2023


Бесплатна обука из дигиталног маркетинга данас је одржана у просторијама Подручне привредне коморе Бањалука, а у организацији ГУ Бањалука, Одјељење за привреду и локални економски развој Предузетнички центар Бања Лука, уз техничку подршку маркетиншке агенције „Инфо арс“.

Учесници су данас имали прилику да савладају основна знања и вјештине из области дигиталног маркетинга на примјеру властитог пословања. Учесници ће проћи кроз бесплатан дводневни програм обуке из области друштвених медија, а то су: презентација властитог бизниса на друштвеним медијима, кориштење алата дигиталног маркетинга и евалуација маркетиншких активности.

-Циљ обуке је пружање подршке развоју бизниса младих особа до 35 година старости, подршку развоју женског предузетништва у Бањој Луци, али и свим осталим самосталним предузетницима који желе да кроз примјену дигиталног маркетинга унаприједе своје пословање – казала је Александра Симић, овлаштени потписник у Одјељењу за провреду и локални економски развој.

-Ово је наставак подршке предузетницима који су подржани кроз програм додјеле субвенције из 2022. године, али и за све остале пословне субјекте који су регистровали своју дјелатност на територији града Бање Луке и исказали интерес те се пријавили на обуке из области примјене друштвених медија – додају из надлежног Одјељења.