Портал за еко-иновације у служби вашег пословања

03.07.2018


БИОТЕХНОЛОГИЈА – ЧИШЋЕЊЕ ВОДЕ И ВАЗДУХА – УПРАВЉАЊЕ ОТПАДОМ –

НОВИ ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ – ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 

ЕКОЛОШКИ ПРИХВАТЉИВИ СИСТЕМИ

 

Подржи зелени развој! Сада!

 

Открили сте, измислили, развили еколошко рјешење, али немате капацитет да га оживите? Или: Ваша компанија тражи иновативни материјал, технологију или услугу да постане зеленија? У сваком случају, савршено мјесто за Вас је платформа

www.ecoinnovative.eu

Ко је циљна група?

На овом порталу ће учествовати иновативне компаније, истраживачке организације, старт-ап компаније, представници градова, представници невладиних организација и регионалних агенција да би тражили или нудили еко-технологије и еко-иновације.

Које земље учествују?

Њемачка, Аустрија, Чешка, Словачка, Мађарска, Словенија, Хрватска, Бугарска, Босна и Херцеговина и Србија - грубо говорећи Дунавски регион. Службени језик странице је Енглески.

Која је твоја корист?

Објављивањем понуде или тражње за одређену еко-технологију добијате јединствену прилику да се обратите високо релевантним клијентима, купцима или новим пословним партнерима потребним за развој Вашег пословања, било у приватном или јавном сектору.

Шта је са трошковима?

Нула. Улажете неколико минута свог времена, и ми Вам помажемо да пронађете савршеног партнера. Портал ће увијек бити бесплатан за све кориснике заувијек.

Гдје и како започети?

Идите на www.ecoinnovative.eu, кликните на "Submit an offer" у горњем менију. Изаберите између уношења понуде „Supply“ или тражње “Demand“ те попуните кратки упитник. После брзе провjере релевантности/квалитета администратор ће објавити Ваш унос на порталу. Партнери који се упознају ће Вас контактирати. Исто тако, можете и сами контактирати ауторе обећавајућих уноса.

Очигледно је да што год више буде уноса и понуда брже ће бити пронађени одговарајући партнери. Будите први који ће бити пронађен!

Ако имате било каквих питања, молимо Вас да контактирате контакт особе на сајту или да пишете на igorp@bl.komorars.ba

Радујемо се Вашој посјети овом порталу.

Срдачан поздрав,

Тим ecoinnovative.eu