Позив на инфо дан: Грант програм УСАИД пројекта "Diaspora invest"

05.09.2019


USAID Diaspora Invest у просторијама Привредне коморе Републике Српске, организује инфо дан у оквиру којег ће представити јавни позив за додјелу бесповратних (грант) средстава за повећање инвестиција из дијаспоре и отварање нових радних мјеста кроз непосредна улагања, пренос знања и увођење нових технологија у Босни и Херцеговини.

Инфо дан ће се одржати у уторак, 10.09.2019. године са почетком у 13.00 часова – велика сала (Ђуре Даничића 1/II, 78 000 Бања Лука).

План пројекта је да осигура грант средства за мала и средња предузећа која су у процесу оснивања или су основана у посљедње три године, те која имају доказиву пословну везу са или су у (су)власништву члана/ице БиХ дијаспоре, или да имају доказиву пословну везу са истом. Како бисте сазнали више детаља о јавном позиву, роковима и начину припреме апликације, те додатним условима за учешће, позивамо Вас да присуствујете инфо дану. Јавни позив за апликације ће бити отворен до 30.09.2019. године. Детаљније информације о програму можете сазнати регистрацијом на online platformi www.grant.diasporainvest.ba.

Своје присуство на инфо дану можете пријавити до понедељка, 09.09.2019. године, путем мејлова: jelenat@komorars.ba и gordanas@komorars.ba;