Позив послодавцима за запошљавање социјално угроженог, радно способног становништва града Бања Лука

03.07.2018


У циљу смањења броја корисника једнократне новчане помоћи, као и смањења незапослености на територији града Бања Лука, ЈУ Центар за социјални рад Бања Лука обратио се Подручној привредној комори Бања Лука за сарадњу у смислу повезивања послодаваца којима су потребни одговарајући кадрови са радно способним корисницима новчане помоћи Центра.

ЈУ Центар за социјални рад Бања Лука доставио нам је анализу радно способних корисника који су се обратили за једнократну новчану помоћ у 2017. години, из које се види да на евиденцији Центра постоје незапослени корисници чија су занимања дефицитарна и за којима постоји евидентна потреба на тржишту рада. (Преглед занимања радно способних корисника јоднократне новчане помоћи у 2017. години у граду Бања Лука)

Уколико Ваше привредно друштво има потребу за новим кадровима са занимањима који се налазе на евиденцији Центра, молимо Вас да њиховим запошљавањем дате свој допринос смањењу броја корисника новчане помоћи Центра.

За више информација о конкретним лицима и за повезивање са потребним кадровима молимо вас да контактирате ЈУ Центар за социјални рад Бања Лука на број 051/348-515 или мејл csrbl@blic.net.

Надамо се да ћемо кроз ову активност помоћи привредницима у проналажењу потребних кадрова, а истовремено дати значајан допринос запошљавању и смањењу броја корисника Центра за социјалну помоћ града Бања Лука.