ППК Бањалука на сајму "ЕКОБИС 2018"

13.09.2018


Шеснаести међународни еколошки сајам „ЕКОБИС 2018“ отворен је данас под мотом „Узгојимо властиту храну – пажљиво бирајмо исхрану“, с обзиром да је овогодишња тема „Пољопривредна производња и прехрамбена индустрија“.

Подручна привредна комора Бањалука наступа на поменутом сајму на штанду који је изузетно посјећен од стране политичких представника, представника Владе Федерације БиХ, институција, медија, и грађана који су у великом броју присутни на сајму.

Штанд Коморе привукао је велику пажњу, обзиром да је са предсједником Коморе, Гораном Рачићем на штанду и Душко Ковачевић директор аеродрома Бањалука. Аеродром Бањалука наступа и излаже на сајму, на штанду Коморе, и изазива велику заинтересованост свих посјетилаца најавама нових линија и промоцијом сарадње са компанијом Рyанаир и летовима према три европске дестинације, према Мемингену /Нјемачка/, Стокхолму /Шведска/ и Бриселу /Белгија/.

Између осталих, штанд Коморе су посјетили министар пољопривреде Федерације БиХ, градоначелници Бихаћа и Санског Моста и многи други.