Преднацрт закона о посредовању у промету у некретнинама

31.07.2019


Подручна привредна комора Бања Лука позива све заинтересоване привредне субјекте и стручну јавност да се упознају са текстом Преднацрта закона о посредовању у промету некретнина, те узму учешће у дискусији на Округлом столу, који ће се одржати према сљедећем распореду:

  • 6. август (уторак) 2019. године, у просторијама Подручне привредне коморе Бања Лука, са почетком у 13:30 часова (Ђуре Даничића 1/II, 78000 Бања Лука, велика сала Коморе)
  • 7. август (сриједа) 2019. године, у просторијама Подручне привредне коморе Бијељина, са почетком у 13:00 часова (Стефана Дечанског 111 бб, 76300 Бијељина, сала Коморе)
  • 8. август (четвртак) 2019. године, у просторијама Скупштине Града Требиња, са почетком у 12:30 часова (Вука Караџића бр. 2, 89101 Требиње)

Циљ округлог стола је покренути што ширу јавну дискусију о овом Преднацрту закона о посредовању у промету некретнина, те га представити ширем кругу пословне заједнице, како би се у коначници дошло до што бољег текста закона, односно осигурати да се релевантна мишљења и приједлози привредних субјеката нађу у финалном тексту Закона о посредовању у промету некретнина.

Подручна привредна комора Бања Лука спроводи ову активност у сарадњи са Пројектом унапређења пословне климе и приступа тржиштима - ICAM, који имплементира IFC, чланица групације Свјетске банке, а финансира UKAID и Влада Уједињеног Краљевства. 

Молимо Вас да свој долазак потврдите до понедјељка, 05.08.2019. године на маил jagodad@bl.komorars.ba .

Прилог: Преднацрт закона о посредовању у промету некретнина