Приједлог за допуну смјерница за развој привреде РС и приједлог мјера за Програм економских реформи

15.11.2018


Привредна комора Републике Српске прошле седмице доставила је Влади Републике Српске приједлог за допуну „Смјерница за развој привреде Републике Српске“, као и приједлог мјера за Програм економских реформи 2019 – 2020.

Наиме, Управни одбор Привредне коморе Републике Српске на сједници одржаној 31.10.2018. године, којој су присуствовали и представници Уније удружења послодаваца Републике Српске, разматрао је приједлог за допуну документа под називом „Смјернице за развој привреде Републике Српске“ и утврђивање приједлога мјера Привредне коморе Републике Српске за Програм економских реформи 2019 – 2020. година.

Приједлози Привредне коморе Републике Српске за Програм економских реформи 2019 -2020. година, је документ који су чланови Управног одбора Коморе и представници Уније једногласно усвојили на сједници, а састоји се од неколико области веома значајних за привреду и то: Пословно окружење, образовање и вјештине, истраживање, развој, иновације, дигитална економија, тржиште рада као и приједлози за допуну документа под називом Смјернице за развој привреде.

Приједлози ПКРС за ПЕР_2019_2020

 

ИЗВОР: ПКРС