Признања за деценијe успјешног пословања

13.12.2018


Подручна привредна комора Бањалука је започела пословање у 2017. години са 5505 чланова. Ако се наставе трендови из претходних година, крај 2018. ћемо дочекати са четрдесетак привредних друштава више. Нова предузећа се региструју, нека су ликвидирана, али је значајно одати признање онима који одолијевају турбулентном тржишту Балкана већ више од 50 година.

Свечаним пријемом за привреднике, медије и друге партнере Подручна привредна комора Бањалука ће обиљежити крај пословне године, 17.12.2018. у просторијама Хотела Босна у 12 сати. Овом приликом, Предсједник Подручне привредне коморе Бањалука, Горан Рачић и чланови Управног одбора Коморе ће уручити плакете привредним друштвима која 2018. године обиљежавају значајне јубилеје. Неки од њих су старији и од саме Коморе, која ове године навршава 116. година постојања.

Овај догађај ће бити прилика да се осврнемо на годину иза нас. Да напоменемо да привреда подручја на којем дјелује Комора Бања Лука остварује више од 11,9 милијарди КМ пословних прихода, запошљава око 138.500 радника и остварује извоз од око 1,8 милијарди КМ. Позивамо све наше чланове да узму учешће на догађају на којем ће бити упознати са најзначајнијим резултатима Коморе ове године. Присутнима ће бити посебно представљени резултати пројекта КООПЛокал који је у завршној фази имплементације. Такође, Комора ће овом приликом најавити неке од најзначајнијих задатака који нас очекују у наредној пословној години.