Семинар "Маркетинг и брендирање"

08.06.2018


Бесплатан семинaр под нaзивом „Маркетинг и брендирање“, организују Подручна привредна комора Бaњaлукa и ГИЗ ЕУ ПроЛокал из Бањaлуке. Семинар ће се одржати 20. и 21.06.2018. године (сриједа и четвртак) у времену од 10.00 до 15.00 часова, у Подручној привредној комори Бања Лука.

Циљ семинара: Научити како маркетиншке активности спровести у предузећу и постићи најбоље резултате уважавајући тржиште, његове потребе и захтјеве. Како направити маркетинг план, примијенити га и контролисати. Спознати суштину бренда. Шта је бренд? Како га изградити и управљати њиме.

Коме је намијењен: Предузетницима, директорима, руководиоцима маркетинг служби, маркетинг стручњацима и свима другима запосленим у областима везаним за пласман производа, истраживање тржишта, маркетинг, брендирање, оглашавање, дизајн роба и услуга и др.

Предавачи: Мр Дијана Комосар, сертификовани тренер и консултант Инвент-а (првог дана семинара) и мр Милош Шипрагић, сертификовани тренер извозног менаџмента од стране Представништва њемачке привреде у БиХ и DEZA/GTZ консултант (другог дана семинара).

Сертификат: Полазници добијају потврду да су одслушали семинар.

Пријaвљивaње: Испуњену пријaву из прилогa доставите до 19.06.2018.године.  Пријаве се евидентирају по приоритету пристизања.

Контакт особа у Комори је Нада Будиша, (051 215 578, nadab@bl.komorars.ba).

ПРОГРАМ СЕМИНАРА

ПРИЈАВА ЗА СЕМИНАР