Семинар за запослене у јединицама локалне управе

01.08.2018


У оквиру пројекта КООПЛокал, Подручна привредна комора Бања Лука проводи семинар за запослене у локалним управама „Унапређење комуникације са корисницима услуга локалне управе“.

Семинар ће бити одржан 2. и 3. августа 2018. (четвртак и петак) у сали Коморе у Бањалуци.

Семинар је намијењен запосленима у локалној управи који свакодневно директно комуницирају са корисницима услуга управе. Полазницима ће бити представљени алати и методе за олакшавање комуникације са странкама и то посебно привредницима. Радионица пружа могућност побољшавања усмене и писане комуникације, побољшања резултата рада због јаснијег преношења потребних информација, смањења конфликата, те боље представљање организације у којој раде и посла који обављају.

Семинар није намијењен доносиоцима одлука. Пројекат КООПЛокал ће ускоро организовати још један догађај едукативног карактера чија ће циљна група бити начелници општина/градова и начелници одјељења.

Предавач је Иван Марковић, стручњак у иЦонсулт д.о.о из Београда, са преко 500 одржаних семинара у земљи и иностранству. Биографија предавача се налази у прилогу.

 

Пројекат “КООПЛокал – Јачање сарадње Привредне КОморе и ОПштина на пружању подршке економском развоју на ЛОКАЛном нивоу” финансира Европска унија у оквиру заједничког програма Европске уније и Владе Њемачке за локалну самоуправу и економски развој у БИХ – EU ProLokal. Укупна вриједност пројекта је 108.408,03 км од којих је Европска унија обезбиједила 86.726,43 КМ као дио подршке позитивном тренду опоравка од поплава из 2014. године кроз даље побољшање конкурентности малих и средњих предузећа. Пројекат траје од 1.12.2017. до 30.11.2018. Више опројекту можете прочитати на www.bl.komorars.ba