Стручна презентација на тему „Осигурање потраживања“

05.10.2023


Wiener осигурање VIG, уз подршку Подручне Привредне коморе Бања Лука, организује стручну презентацију на тему „Осигурање потраживања“. Презентација ће се одржати у четвртак, 12.10.2023. године са почетком у 11.00 часова у просторијама Подручне привредне коморе Бања Лука.

Едукација о заштити ненаплаћених потраживања и начинима адекватне осигуравајуће заштите је од великог значаја за пословање компаније. Осигурање потраживања јединствен је производ Wiener осигурања и представља начин како да власници компанија осигурају финансијску сигурност предузећа, јер штити продавце роба или услуга од ризика неплаћања њихових купаца, а на презентацији ћете имати прилику да сазнате управо то - како се заштити у случају да купац престане плаћати.

Представићемо Вам предности осигурања потраживања за које сматрамо да може бити квалитетан ослонац успјешног пословања Ваше компаније, стога Вас позивамо да узмете учешће у овој презентацији и својим активним учешћем дате допринос развоју нашег производа, а себи обезбиједите сигурност у пословању.

Молимо да своје присуство овом догађају потврдите слањем пријаве на e-mail nadab@bl.komorars.ba најкасније до 10. октобра 2023. године.

Позивно писмо

Пријава


Дневни ред:

11.00 – 11.10 Уводна ријеч / Миља Костадиновић, директорица продајне мреже Wiener осигурања VIG

11.10 – 12.20 Презентација „Осигурање потраживања“ Партнерска кућа Wиенер осигурања „COFACE“

12.20 – 12.45 Дискусија, питања и одговори

12.45 – 13.30 Освјежење