Poziv za učešće na „SEE INVESTEXPO 24“ u Kragujevcu

Poziv za učešće na „SEE INVESTEXPO 24“ u Kragujevcu

Grad Kragujevac, kao generalni pokrovitelj, u saradnji sa Šumadija sajmom i Regionalnom agencijom za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja organizuje SEE InvestExpo 24.

Pomenuti događaj će okupiti lokalne samouprave iz Srbije i regiona, predstavnike privrednih komora, ambasada, poslovnih udruženja i asocijacija, konsultantskih kuća, banaka, državnih institucija, razvojnih agencija, nevladinih organizacija i investicionih fondova kao i brojne privrednike i investitore iz Srbije i regiona.

Planirani događaj ima za cilj da doprinese bržem umrežavanju partnera i unapređenju kapaciteta za privlačenje potencijalnih investitora iz javnog i privatnog sektora. Pored toga, na SEE InvestExpo 24 biće predstavljen i strateški značaj organizacije EXPO 2027 za razvoj Republike Srbije, sa naglaskom na intervencije u centralnoj Srbiji i buduće investicione projekte, kao i izgradnju infrastrukture za EXPO 2027.

SEE InvestExpo 24 će se održati na Šumadija sajmu u Kragujevcu, 4. oktobra 2024. godine, od 11.00 do 18.00 časova.

Područna privredna komora Banjaluka će uzeti učešće na gore navedenom događaju, te koristimo ovu priliku da sve zainteresovane privrednike pozovemo da nam se pridruže kako bismo što kvalitetnije predstavili naše investicione lokacije i razvojne projekte.

Molimo vas da svoje interesovanje i učešće potvrdite najkasnije do 10.9.2024. na mail adresu kabinet@bl.komorars.ba