Međunarodni sajam turizma u Beogradu

U Beogradu se održava Međunarodni sajam turizma na kojem će se predstaviti oko 350 izlagača iz 33 države, među kojima i izlagači iz Republike Srpske.

Na štandu Turističke organizacije Republike Srpske, turističku ponudu predstavlja 18 turističkih organizacija i Nacionalni park “Kozara”, a na Sajmu prisustvuju i predstavnici Privredne komore Republike Srpske i Područne privredne komore Banja Luka

Posjetiocima sajma danas je predstavljena turistička i gastro ponuda Višegrada.

Ljepote naše olimpijske planine Jahorine predstavlja Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo. Okuse i ljepote Hercegovine predstavlja Turistička organizacija grada Trebinje, a posjetiocima su se predstavile i vinarije iz Hercegovine.

Međunarodni sajam turizma i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeka-oprema, održava se do 26. februara pod sloganom “Kad je odmor nije teško”.

Kina je partner ovogodišnjeg Sajma turizma, a premijerno će se ove godine na sajmu predstaviti Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija.

Posjetioce sajma i ove godine u halama 1, 1A i 4 Beogradskog sajma očekuje raznovrsna turistička ponuda i veliki broj popularnih svjetskih destinacija.