Počele besplatne obuke iz oblasti digitalnog marketinga

Besplatna obuka iz digitalnog marketinga danas je održana u prostorijama Područne privredne komore Banjaluka, a u organizaciji GU Banjaluka, Odjeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj Preduzetnički centar Banja Luka, uz tehničku podršku marketinške agencije „Info ars“.

Učesnici su danas imali priliku da savladaju osnovna znanja i vještine iz oblasti digitalnog marketinga na primjeru vlastitog poslovanja. Učesnici će proći kroz besplatan dvodnevni program obuke iz oblasti društvenih medija, a to su: prezentacija vlastitog biznisa na društvenim medijima, korištenje alata digitalnog marketinga i evaluacija marketinških aktivnosti.

-Cilj obuke je pružanje podrške razvoju biznisa mladih osoba do 35 godina starosti, podršku razvoju ženskog preduzetništva u Banjoj Luci, ali i svim ostalim samostalnim preduzetnicima koji žele da kroz primjenu digitalnog marketinga unaprijede svoje poslovanje – kazala je Aleksandra Simić, ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za provredu i lokalni ekonomski razvoj.

-Ovo je nastavak podrške preduzetnicima koji su podržani kroz program dodjele subvencije iz 2022. godine, ali i za sve ostale poslovne subjekte koji su registrovali svoju djelatnost na teritoriji grada Banje Luke i iskazali interes te se prijavili na obuke iz oblasti primjene društvenih medija – dodaju iz nadležnog Odjeljenja.