Poziv privrednicima – pomoć za Siriju i Tursku

Poštovani privrednici,

Područna privredna komora Banjaluka je otvorila posebne račune za potrebe skupljanja novčanih sredstava za pomoć Siriji i Turskoj, a važno je napomenuti da je i Komora, u okviru svojih mogućnosti, već uplatila novčana sredstva za pomoć ovim dvjema državama.

Teška situacija u kojoj su se našle Sirijska Arapska Republika i Republika Turska, nakon što su pogođene katastrofalnim zemljotresom navela nas je da se priključim akciji prikupljanja pomoći u koju se uključio cijeli svijet. Potresne scene i informacije o broju nastradalih u zemljotresu koji je zadesio ove dvije azijske zemlje svjedoče o izuzetno teškoj situaciji u kojoj su se našli građani ove dvije zemlje. Potresi su, po poslednjim informacijama, odnijeli više od 41.000 života, a strahuje se da će taj broj i dalje rasti. Suvišno je i spominjati da je pričinjena ogromna materijalna šteta, te da je svaka pomoć ovim državama i njenim građanima dobrodošla.

Ovim putem pozivamo i vas, cijenjene privrednike, da i vi u okviru svojih mogućnosti uplatite novčana sredstva za pomoć nastradalima u Siriji i Turskoj.

Donacije možete uplatiti na:

  • Podračun Područne privredne komore Banjaluka broj 562-099-81791273-09 otvoren kod NLB banke Banjaluka, sa naznakom za pomoć Sirijskoj Arapskoj Republici;
  • Poseban žiro račun Područne privredne komore Banjaluka broj 161-045-00065100-95 otvoren kod RAIFFEISEN BANKA Banjaluka sa naznakom za pomoć Republici Turskoj;
  • Žiro račun Ministarstva unutrašnjih poslova R. Turske broj 186-043-03108943-63, otvoren kod ZIRAAT BANK BH za pomoć Republici Turskoj.