Seminar na temu napredne menadžerske vještine – vrhunski lideršip

Područna privredna komora Banja Luka i „Еlitе Аcаdеm Bаlkаns“ iz Beograda organizuju eksluzivni seminar sa panel diskusijom na temu „Napredne menadžerske vještine-vrhunski lideršip“ koji će se održati 29.05.2024. godine u prostorijama Područne privredne komore Banja Luka, Branka Ćopića broj 6, sa početkom u 10.00 časova. Registracija učesnika počinje od 9.45 č.

Obuka je namijenjena rukovodiocima koji hoće da unaprijede svoja znanja jer u današnjem poslovnom svijetu podložnom stalnim promjenama samo vrhunske lideršip vještine su ono što pravi razliku između menadžera i vrhunskih lidera.

Upravo zato je ovaj seminar pripremljen tako da vas upozna sa vještinama i alatima potrebnim za izgradnju rezilijentnih, adaptivnih i inovativnih timova i lidera spremnih da se suoče sa savremenim izazovima poslovanja.

Naučite kako da duplirate angažovanost vaših saradnika koristeći sledeće tehnike i vještine:

  • Adaptibilnost i rezilijentnost (kako biti agilan i ostati stabilan čak i u najtežim vremenima).
  • Digitalna transformacija (ključni trendovi digitalizacije i kako ih najbolje iskoristiti ).
  • Diverzitet i inkluzivnost (izgradnja timova koji nadmašuju očekivanja kroz snagu inkluzivnosti.
  • Održivost i etika (implementacija strategija koje promovišu pozitivan društveni uticaj).
  • Emocionalna inteligencija (sposobnost razumijevanja emocijama u cilju poboljšanja efikasnosti rada i interakcije unutar tima).

„Еlitе Аcаdеmy  Bаlkаns“ i njihovi predavači imaju evropske recepte za rad sa ljudima, spremni su za nove izazove, koriste najnaprednije tehnologije za testiranje kompanija i ljudi kako bi ispravili uočene probleme i nedostatke u funkcionisanju kompanije

Predavači:

1. Miša Pavićević, CEO „Elite Academy  Balkans Beogard“, sa više od 20 godina iskustva u vođenju stranih kompanija na Balkanu, u sektoru investicija, menadžmenta, podrške stranim investicijama na Balkanu, te radu sa preko 100 kompanija u Švajcarskoj, Italiji i na Balkanu.

2. Jasmin Hasančević,  direktor „ICC“  Tuzla i partner „Elite Academy  BiH“, sa 22 godine iskustva u oblasti korporativnog upravljanja, posjeduje više EU sertifikata za komercijalne vještine i upravljanje ljudskim resursi.

PROGRAM SEMINARA

09.45 –  10.00 Registracija učesnika

10.00 – 10.10  Pozdravna riječ / Goran Račić, Predsjednik  PPK BL

10.10 – 11.00  Karakteristike ličnosti   Miša Pavićević

11.00 – 12.00  Izgradnja multifunkcionalnih timova  Jasmin Hasančević

12.00 – 12.15  Kafe pauza

12.15 – 13:30  Vrhunski lideršip i kako motivisati svoje saradnike         Miša Pavičević

13:30 – 14.00  Panel diskusija ( pitanja i odgovori)     Predavači i učesnici

 

Polaznici dobivaju sertifikat o učešću na radionici.

Prijaviti se trebate do 27.03.2024. putem linka: PRIJAVA

Napomena: Seminar je besplatan za učesnike seminara, što su omogućili organizatori događaja, Područna privredna komora Banja Luka i „Elite Academy Balkans“ iz Beograda.